B
loading...
Så hyggelig at du har tatt turen inn hit

Hei!

Velkommen inn i min bryllupsverden

Bilder er minner fryst for evig i tid. Glede, gjensyn, overaskelse, intimitet, latter. Bryllupsdagen er en fullpakket og følelsesladet dag! Går du med gifteplaner og er nysgjerrig ? Her finner du info om hvordan jeg jobber, gallerier og priser
Lang erfaring og bakgrunn fra kunstfotografi

Litt om hvordan jeg jobber

Bryllup fra botanisk hage der nygift par klemmer

En personlig og nostalgisk tilnærming

Selv om jeg hovedsaklig jobber som bryllupsfotograf i Oslo, tar jeg også oppdrag rundt i landet. Å gifte seg er en helt spesiell anledning, og som fotograf ser jeg på hvert bryllup som en egen historie! Stadig fortsatt kan tårer trille under vielsen bak kameraet. Det oppleves alltid stort og ærefullt å få lov til å fange en så viktig dag. Med 17 års erfaring og en stor lidenskap for fotografi, kjenner jeg til mange flotte steder i Oslo som passer til bryllupsfotografering. Regner det, kjenner jeg til flere steder inne. I tillegg til at jeg også har et stemningsfullt hjemmestudio.

Tilnærmingen min er ofte litt nostalgisk, og jeg finner inspirasjon i lys og skygger, skog og enger, og gammel film noir. Jeg tenker at bildene de skal være vakre og morsomme minner fra en følelsesladet dag i lang tid fremover. Og dere får alltid et sett sort/hvitt og et sett fargebilder.

… med fokus på nærhet og romantikk 

Ja romantikk, ja! Det er jo den og dere to som er i fokus. Romantisk portrettfotografering av brudeparet er det jeg spesialiserer meg mest på. Det kan være digitalt eller med analog film. På en heseblesende dag som går vanvittig fort med mange gjester å hilse på, kan selve portrettfotograferingen være et fint og nødvendig avbrekk. Det er en intim og litt roligere tid hvor det endelig kan være bare dere to som er sammen. Og det er denne nærheten jeg ønsker å fange. Uten blits, med naturlig, enkelt og varmt lys. Spontant. Dere to.

Ønsker du noe mere/annet? Send meg gjerne en mail og hør!

Mine priser

Bryllup

*portrettfotografering av brudeparet 

*gruppebilder med familie og forlovere
* planlagt og tematisert
* 1-2 timers fotografering
* 40-60 høyoppløselige farge bilder
* 40-60 høyoppløselige sort/hvitt bilder
* planleggingsmøte

 

*9000kr

* med Polaroid-kunstbilde av brudebuketten 10500kr

*med reportage bilder fra vielse 15000kr

Bryllup + forlovelse

*forlovelsesfotografering

*portrettfotografering på bryllupsdagen

*gruppebilder med familie og forlovere
* planlagt og tematisert
* 70-100 høyoppløselige farge bilder
* 70-100 høyoppløselige sort/hvitt bilder
* planleggingsmøte

 

*13500kr

* kun forlovelse
6500kr

Bryllupsgallerier

Et utvalg bryllup.

Brudebukett, forlovelse og flere bryllupsgallerier

Nysgjerrig og vil se mer? Her finner du flere gallerier. Jeg lager også Polaroid-kunst av din brudebukett. Ta gjerne en kikk på det. Om du er forlovet og ønsker bilder av det, se gjerne nedenfor på galleriet med kjærester og forlovelse også.

*Birtebeephotography* Bryllupsfotograf i Oslo  *Analoge eller digitale bilder* Polaroid studio*

Litt om meg

Jeg heter Birte (men blir ofte kalt Bee) og er en 37 år gammel portrett- og bryllupsfotograf i Oslo. Lidenskapen min for fotografi blusset opp for 17 år siden under den røde lampen på mørkerommet. Først førte den meg til Oslo Fotokunstskole og deretter til Kunsthøgskolen i Bergen, hvor jeg tok en bachelor i kunstfotografi. Etter det bodde jeg noen år i California, før jeg landet for godt her på Galgeberg i Oslo, hvor jeg stortrives.

Mine lidenskaper

Jeg elsker lavalamper, Seinfeld-episoder, vintage kjoler, snøfall og turer i den blå time. Og ikke minst det å fotografere, som byr på så mange fine møter, latter, opplevelser og kreative utfordringer. Og så må jeg ærlig innrømme at det å se et bilde komme til liv, enten i Photoshop, på instant-film, eller inne på mørkerommet fortsatt gir meg gåsehud!

Sammarbeidspartner

For lengre bryllupsjobber samarbeider jeg ofte med min gode venn og kollega, dyktige Hans Dalane Hval. Han er veldig god på reportage bilder, og sammen utgjør vi en god duo som utfyller hverandre for lengre jobber! Sjekk gjerne ut siden hans https://hvalbryllup.no

bilde av en bryllupsfotograf i oslo

Før du booker bryllupsfotograf

Noen raske spørsmål og svar

Hva betaler jeg egentlig for når jeg booker en bryllupsfotograf?

Å gifte seg kan være bli dyr dag. Kostnader knyttet opp til den store begivenheten kan variere en del, også mellom ulike fotografer. Det finnes mange ulike bryllupsfotografer å velge mellom, så det er viktig å finne en som passer til deres behov. Dere skal betale for  solid fotografisk erfaring. Så betaler dere også for “state of the art” tipp topp fotografisk utsyr, samt møter, forarbeid, og til slutt grundig utvalg og bilderedigering.

Hvor lenge i forkant bør jeg booke en bryllupsfotograf?

Så tidlig som mulig! Særlig om det er en dag i de travle sommer månedene. Er det vinter og høstbryllup dere skal ha er det ofte mange ledige dager.

Hva skjer om bryllupsfotografen blir syk på selve dagen?

Ofte har mange fotografer da en back up plan i form av en kollega. Jeg har aldri måtte ty til min plan, men jeg har en dyktig kollega som jeg kan bruke om det skulle skje.

Selv om jeg skal gifte meg langt unne hovedstaden, kan jeg booke en bryllupsfotograf i Oslo?

Ja! Mange av oss har ikke noe problem med å reise langt. Det er jo kjempe spennende for oss og!