B
loading...

Fine Art Boudoir

Boudoir fotografering i Oslo

Kunsterisk sensualitet

Velkommen til boudoir fotografering i Oslo med et kunstnerisk blikk! ” Boudoir” er et fransk ord som betyr en kvinnes private kles rom. Det betyr ikke nødvendigvis avkledd. Hvor mye du har på er helt opp til deg. 

Gi bort vakre Polaroid bilder fra boudoir fotograferingen!

Jeg tar i bruk min 4 årige kunstutdannelse, og former sensualitet med lys og skygger – både digitalt og analogt. Derfor får du hos meg i tillegg til “vanlige bilder også små Polaroid fotografier. Klare til å rammes inn- perfekt å gi bort som en gave.

Boudoir "boosten"

I de senere årene er det flere som ønsker seg slike fotoopplevelser. Mange driver nå med boudoir fotografering i Oslo, og min tilnærming heller mere mot det sensuelle og kunstneriske, enn det eksplisitte.

Jeg blir ofte inspirert av glamorøse vintage bilder av gamle Holywood skuespillere 

Hvor det også er sensualitet, selvtillit, lys og skygger og ulike cinematiske moods som er i fokus.

En boudoir shoot hos meg skal være et trygt sted der du føler deg vakker, sterk og fri

Den personlige morgegaven

Hvorfor velge boudoir bilder 

en feiring av seg selv og sine former og en selvtillit boost!

Boudoir kun for seg selv

markere en spesiell milepæl som en bursdag eller et jubileum

Milepæl i livet

Morgengave til din partner! lag en fotobok eller gi bildene i en liten hemmelig boks

Til bryllupet

Jeg jobber ofte med  flere utrykk. Enten filmatisk, fargerikt og fantastifullt…

Eller klassiskt, moody og sensuelt …. Vi gjør gjerne begge

Små bilder du kan henge opp

Boidour med det lille "instant ekstra"!

I dagens digitale verden har jeg fortsatt et analogt hjerte, i tillegg til en tro på fotografiet som et fysisk objekt. Polaroid-fotografering har jeg holdt på med lenge, og innen den fargerike verdenen av polaroid-nerder og entusiaster som meg, er det faktisk veldig populært å fotografere nakenhet. 

Polaroid-estetikken gir nemlig en flatterende soft look, nydelige hudtoner og varmt lys.

Det førte til at jeg plutselig kom på en dag: Hvorfor ikke kombinere disse to? Instant film møter boudoir fotografering! Derfor får du ikke bare digitalbilder hos meg, men også små polaroid-bilder som er klare til å henges opp.

 

 

Under seansen så veileder jeg deg. I forkant har vi hatt kontakt og planlagt fotograferingen nøye. Da er jeg interessert i å vite hva du liker best med deg selv, om det er noen usikkerheter du har, og så videre.

Det er helt normalt å føle seg litt nervøs, og det er min jobb å berolige deg.

Om du vil lese litt mere om hvordan jeg tar portretter, og om polaroid film i seg selv, ta gjerne en kikk her

Ønsker du å printe store bilder, kanskje på ekstra fint papir? Det finnes en verden av ulike og spennende valgmuligheter!  Sjekk ut Oslofoto

Priser for en boudoir fotografering finner du her

Noen tips og info om boudoir fotograferingen

Se

Ta gjerne en kikk på ulike boudoir bilder i forkant av shooten. Er det noen stiler du liker bedre en andre? Videre, vil du også ha bilder med kunstig neon lys? Boudoir fotografering handler om å lage trekanter med kvinnekroppen og på den måten skape sensualitet og former. Hender og føtter blir også en del av utrykket. Så er det mange stiler en kan velge, noe jeg synes er så gøy! Seansen åpner opp for et uendelig univers av kunsteriske utrykk. For meg er det i tillegg gøy å bruke analoge teknikker og min kunst bakgrunn.

 

Tøy ut

Tøy gjerne litt ut først, eventuelt om du er god på det, gjør litt enkel yoga. Fordi en del av positurene kan være litt statiske kjenner en de litt i korsryggen og nakken. Underveis så veileder jeg deg i ulike positurer, og er det noen som føles vonde for deg går vi videre til en annen.

 

Spis noe lett først

Å være boudoir modell krever litt fysisk,  derfor er det lurt å spise noe lett først.

 

Nervene

Det er helt normalt å være nervøs! Og jeg kan love deg at den slipper mer og mer i løpet av shooten ettersom du blir komfortabel. Under fotograferingen er det kun deg og meg tilstede.

 

Hva skal jeg ha på meg under boudoir fotograferingen?

Ta gjerne med noen ulike antrekk: forskjellige undertøy, strømper, sko. Er du en kommende brud, hva med brudesløret ditt? Andre ideer er skjorten til partneren din eller en bluse som du liker. Og til sist: undertøy og klær i skinnende materialer som silkestoff blir veldig fint på bilder! Smykker som glitrer/ glittersminke og.

 

Naken?

Akt fotografering det vil si helt naken er en poetisk og vakker uttrykksform. Det er opp til deg om du vil gjøre det også. Vi kan også gjøre akt med tilbehør som hansker, sko eller slør. Å være helt naken kan føles litt uvant derfor gjør vi det alltid på slutten av shooten da du ofte er blitt mere komfortabel .

 

Hva med sminke?

Bildene er ofte mørke så det er bare å sminke seg så kraftig som en selv ønsker. Dessuten blir også sminke mere nedtonet i kamera. Det viktigste er at du føler deg bra! Ønsker du proff sminke/hår har jeg en dyktig frisør som jeg samarbeider med.

 

Hva gjør jeg om jeg vil printe et av bildene opp veldig stort?

Per i dag har jeg ikke en slik printer så jeg anbefaler da å trykke opp via Oslo foto. Men planen er å få profesjonelle printe muligheter snart, noe som vil si at jeg kan bli en printe mester og lage store bilder på ulike papirtyper. Følg med, for her vil det bli mange spennende valg!

 

Hvordan gir jeg de bort?

Det finnes mange morsomme måter å gi bort en boudoir opplevelse som en personlig gave. For eksempel gi polaroidbildene først som en teaser, for så vise resten av bildene digitalt. Eller lage et lite album. Valgmulighetene er mange. I motsetning til å trykke opp store bilder, hva med å printe ut bitte små bilder og legge de i en liten boks?

 

Hvor lang tid tar det?

Sett av 2-3 timer til fotograferingen, minst. Noen ganger enda lenger. Det er viktig å få et flott resultat, og derfor holder vi på til vi har fått et rikt galleri med ulike positurer som du elsker.

 

Kan bildene tas på en ettermiddag/ kveld? Og i helger?

Ettermiddager/kvelder går kun på sommer og vårhalvåret. Det som har noe å si er lyset. Vi trenger dagslyset, så i vinterhalvåret må det være på formiddager. Du kan fint booke din shoot på en lørdag eller søndag året rundt.

 

Velger jeg ut bildene selv?

Ja, etter at selve fotograferingen er over velger du ut de du liker best, som blir redigert. Innen 2 uker får du digitale bilder på mail og de fysiske polaroidbildene.

 

Hvor holder du til?

Boudoir fotograferingen foregår i mitt hjemmestudio i Gamlebyen i Oslo. Men jeg kan også reise hjem til deg, eller ha fotograferingen på et hotell rom.

Instagram  @birtebeephotography