B
loading...

Fine Art Boudoir

Kunsterisk sensualitet

Velkommen til boudoir fotografering i Oslo med et kunstnerisk blikk! ” Boudoir” er et fransk ord som betyr en kvinnes private klesrom. Det betyr ikke nødvendigvis avkledd, og det er helt opp til deg hva du vil ha på. 

Boudoir fotografering der du også får fysiske og vakre Polaroid bilder!

Jeg tar i bruk min 4 årige kunstutdannelse, og former sensualitet med lys og skygger – både digitalt og analogt. Derfor får du hos meg i tillegg til “vanlige bilder også små vakre Polaroid fotografier. Klare til å rammes inn- perfekt å gi bort som en gave.

Boudoir "boosten"

I de senere årene er det flere og flere som ønsker seg slike fotoopplevelser. Det er nå mange som driver med boudoir fotografering i Oslo, men min tilnærming til bildene er kunstnerisk og filmatisk. 

Jeg blir ofte inspirert av glamorøse vintage bilder av gamle Holywood skuespillere 

Hvor det også er sensualitet, selvtillit, lys og skygger og ulike cinematiske moods som er i fokus.

Den personlige gaven


I boudoir fotografering spiller det ingen rolle hvor gammel du er, eller hvilken størrelse du bruker. Det handler om å feire deg selv, dine former, og hvor du er i livet! 


 

en selvtillit boost!

Boudoir kun for seg selv

markere en spesiell milepæl som en bursdag eller et jubileum

En milepæl

En morgengave til din partner!

Til bryllupet

 


Hos meg velger du selv stilen. Enten om det skal være filmatisk, fargerikt og fantastifullt…


 

 


Eller klassiskt, moody og sensuelt ….


 

Små bilder du kan henge opp

Boidour med det lille "instant ekstra"!

I dagens digitale verden har jeg fortsatt et analogt hjerte og en tro på fotografiet som et fysisk objekt. Jeg har holdt på med polaroid-fotografering lenge, og innen den fargerike verdenen av polaroid-nerder og entusiaster som meg, er det faktisk veldig populært å fotografere nakenhet. 

Polaroid-filmen gir nemlig en flatterende soft look, nydelige hudtoner og varmt lys.

Det førte til at jeg plutselig kom på en dag: Hvorfor ikke kombinere disse to? Polaroid møter boudoir fotografering! Derfor får du ikke bare lekre digitalbilder hos meg, men også små polaroid-bilder som er klare til å henge opp.

 

 

Under seansen så veileder jeg deg. I forkant har vi hatt kontakt og planlagt fotograferingen nøye. Da er jeg interessert i å vite hva du liker best med deg selv, om det er noen usikkerheter du har, og så videre.

Det er helt normalt å føle seg litt nervøs, og det er min jobb å berolige deg.

Om du vil lese litt mere om hvordan jeg tar portretter, og om polaroid film i seg selv, ta gjerne en kikk her