B
loading...

Irina og Mikkel

Drømmende sommer romantikk fra Botanisk hage og Rådhuset

Bryllup fra Botanisk hage! Irina og Mikkel giftet seg en vakker og klar dag i juni. Først med vielse på Rådhuset, så ut i  en vakker blomstrende botanisk hage på Tøyen. De var fantastiske å jobbe med, så naturlige, søte og engasjerte i det visuelle. Jeg fotograferte både med digitalt og analogt kamera. Første rekke med bilder er tatt med mitt gamle analoge 35mm kamera, andre rekke er tatt med mitt Nikon digitale. Jeg synes begge kameraene har sin sjarm. Hvilke liker du best?

Mann og kvinne klemmer tatt av en bryllupsfotograf i Oslo i botanisk hage
bryllupsfotografering fra botanisk hage, brud ser på brudgom
bilde av en brudebukett i en botanisk hage
Mann og kvinne holder hender


Så til de digitale bildene…. Blomstring og romantikk på Rådhuset.


Bryllup fra botanisk hage der nygift par klemmer
Bryllup fra botanisk hage brud med blomster
par som akkurat har giftet seg ser på hverandre i botanisk hage
bryllupsfotograf Oslo fanger par som kysser

Ble du kanskje litt nysgjerrig- og ønsker å lese litt mere om  hvordan jeg fotograferer bryllup? Her forteller jeg alt om bryllup