B
loading...
Fotograf i Oslo tar bilde av seg selv

 Hei! Så hyggelig at du har tatt turen inn hit til min lille verden sett gjennom en linse.

Jeg heter Birte, (men blir ofte kalt Bee) og er en 36 år gammel fotograf i Oslo. Lidenskapen min for fotografi startet for 16 år siden under den røde lampen på mørkerommet, og førte meg først til Oslo Fotokunstskole og deretter til Kunsthøgskolen i Bergen, hvor jeg tok en bachelor i kunstfotografi. Etter det bodde jeg noen år i California før jeg landet her for godt på Galgeberg i Oslo, hvor jeg stortrives. Jeg elsker lavalamper, Seinfeld episoder, vintage kjoler, snøfall og turer i den blå time. Og ikke minst det å fotografere som byr på så mange fine møter, latter, opplevelser og kreative utfordringer. Og så må jeg ærlig innrømme at det å se et analogt bilde komme til liv, enten på instant-film, eller inne på mørkerommet fortsatt gir meg gåsehud!

I tillegg til birtebeephotography driver jeg også med dokumentar-foto. Sjekk gjerne ut den siden min her om du har lyst  https://www.birtemagnussen.com

Jeg spesialiserer meg på polaroid og kaffe- portretter men fotograferer også digitalt alt fra bryllup, forlovelse, baby/barn, svangerskap, konfirmanter og andre portretter og legger hjertet mitt i hver jobb, med fokus på kvalitet fremfor kvantitet. Hovedsakelig tar jeg oppdrag i Oslo og omegn – men reiser gjerne litt for den rette jobben.  Gleder med til å høre fra deg!