B
loading...
Bilde av en fotograf som tilbyr analoge bilder

 Hei! Så hyggelig at du har tatt turen inn hit til min lille verden sett gjennom en linse.

Jeg heter Birte, (men blir ofte kalt Bee) og er 36 år gammel fotograf som tilbyr både digitale og analoge bilder. Lidenskapen min for fotografi startet for 16 år siden under den røde lampen på mørkerommet, og førte meg først til Oslo Fotokunstskole og deretter til Kunsthøgskolen i Bergen, hvor jeg tok en bachelor i kunstfotografi. Etter det bodde jeg noen år i California før jeg landet her for godt på Galgeberg i Oslo, hvor jeg stortrives.

Jeg elsker:

lavalamper, katter, Seinfeld episoder, vintage kjoler, snøfall og turer i den blå time. Og ikke minst det å fotografere som byr på så mange fine møter, latter, opplevelser og kreative utfordringer. Og så må jeg innrømme at det å se et analogt bilde komme til liv, enten på instant-film, eller inne på mørkerommet fortsatt gir meg gåsehud!

Analoge bilder med sjel og vintage estetikk

Jeg spesialiserer meg på analoge bilder som er laget for hånd. I mitt lille hjemmestudio på Galgeberg tar jeg store Polaroid og Kaffe– portretter. Da bruker jeg et gammeldags storformat kamera som gir bilder av svært høy kvalitet. Hvert fotografi er et eget helt unikt verk som aldri kan kopieres – og er klart til å rammes inn.

Bryllup og portretter av store og små

I tillegg til analoge bilder fotograferer jeg også digitalt! Alt fra bryllup, forlovelse, baby/barn, svangerskap, konfirmanter og andre portretter. Jeg kommer gjerne hjem til deg for fotografering, eller møter deg ute på location. Fotografi er min store lidenskap, og jeg legger alltid hjertet i hver jobb! Med fokus på å være personlig –  alltid kvalitet fremfor kvantitet. Hovedsakelig tar jeg oppdrag i Oslo og omegn – men reiser gjerne litt for den rette jobben. Gleder med til å høre fra deg!

 

I tillegg til birtebeephotography driver jeg også med dokumentar-foto. Sjekk gjerne ut den siden min her om du har lyst  https://www.birtemagnussen.com

 

E-post: birtebeephotography@gmail.com Tlf: 97041577