B
loading...

Camilla og Espen

To JA under Munch! Å gifte seg på en helt vanlig onsdag

Å gifte seg på Rådhuset i Oslo kan være så mangt – både intimt, raskt, avslappet, stort og høytidelig. I tillegg så tillater det for varierte og vakre fotomuligheter. Nydelig mykt vindus-lys kombinert med store vakre saler, tapeter, gardiner og kunstverk overalt gir stedet sjarm og karakter. Og siden det er innendørs, slipper vi å tenke på været!

Hele Rådhuset  for oss selv

Når Camilla og Espen giftet seg på Rådhuset i Oslo en sen dag i juni, var det etter mange år sammen. Det var noe de ville gjøre bare for seg selv. Nesten ingen visste om det, og jeg var der som kun én av to vitner og som eneste gjest. Siden det i tillegg foregikk på en onsdag klokken 12  kunne vi etter vielsen vandre rundt i et nesten helt tomt Rådhus. Det var utrolig vakkert og visuelt! Jeg hadde med meg tre kameraer: mitt digitale Nikon, mitt analoge 35mm og mitt lille sx70 polaroid-kamera. På den snaue timen vi hadde, synes jeg vi fikk til mye. Kjemien mellom de to var så fin å se på. Til tider var jeg bare en flue på veggen som fulgte de rundt når de beundret veggene, lyset og hverandre.

Par er på vei opp trappen for å gifte seg i rådhuset i Oslo
Brudgom signerer papirer på Rådhuset i Oslo
Mann og kvinner gifter seg i Rådhuset i Oslo
Mann tar på ring, de gifter seg i Rådhuset i Oslo
Brud og brudgom kysser etter å ha giftet seg på Rådhuset i Oslo
Nygift par kysser i en balsal på Rådhuset i Oslo
Brud kysser skulderen til brudgom på Rådhuset i Oslo
Brud og brudgom holder ender og ser ut mot Oslofjorden fra Rådhuset i Oslo

Så hadde de giftet seg på Rådhuset og foto-shooten var over

 Jeg vinket de farvel når de gikk for å spise en casual lunsj på The Vandelay. Senere skulle de åpne en champagne-flaske hjemme! Jeg synes det er skikkelig gøy å se hvor forskjellige bryllup folk har. Det finnes ingen fasit, riktig uke eller helge-dag. Hvert bryllup og par er unike og det er inspirerende å se. Det er alltid noe nytt og det er alltid utrolig fint å få lov til å delta i så viktig og spesiell dag. Enten det er ute, inne på Rådhuset eller i en kirke.

Ble du litt nysgjerrig og tenker på å kanskje gifte deg i Rådhuset i Oslo? Da kan du lese litt mer om hvordan det foregår slik foregår en vielse på Rådhuset. Vil du kikke på andre gallerier og lese mer om meg og hvordan jeg fotograferer bryllup, ta gjerne en kikk på bryllupssiden