B
loading...

Brudebuketter

Et minne som aldri trenger å visne

Av din brudebukett lager jeg fotokunst

Ønsker du å tørke din brudebukett og synes det er synd at en bukett som det ligger mye penger, minner og omtanke i skal forsvinne så fort?

Istedenfor å la buketten visne, lager jeg et vakkert bilde, 20×25 cm designet kun for deg, klart til å henge på en vegg!

For bryllupsdagen den går fort: glade gjester, taler, latter, tårer, gjensyn og nerver. Og nettopp derfor er det så viktig å dokumentere de fine minnene. Av og til kan selv en liten detalj fortelle mye om dem. Enten om det er en blomst fra buketten eller flere. Framhevet av en pastellblå eller lilla bakgrunn. Du velger. Jeg lager.

Bildet er av svært høy kvalitet da det er en håndlaget analog print med rike fargetoner, kontraster og detaljer. Det leveres med en glossy overflate.

grønt og gult bilde av en rose fra en tørket brudebukett
før en brudebukett er tørket har en fotograf tatt et vakkert bilde av den
blått bilde av en rose fra en tørket brudebukett
bilde av en rosa peonblomst
Analog skjønnhet designet for deg

En helt spesiell prosess

For å lage de store polaroid- bildene kreves det et storformat kamera –  den type gamle kameraer der fotografen står under et sort teppe! Videre trengs det en maskin som forener negativet med kjemikalier. Filmen som benyttes er også ganske spesiell, den finnes kun i Holland der den lages for hånd.

 

Hvordan gjør vi det?

Etter bryllupet henter jeg buketten og lager bildet mens den fortsatt er fin. I forkant forteller jeg om ulike design-valg slik at dere selv kan være med på å velge stil og farger. Deretter skal bildet tørke en stund, og i mellomtiden scanner jeg det slik at dere også får en digital versjon. Om dere ønsker det, kan jeg også tørke din brudebukett og leverer da både bilde og bukett til dere etter noen uker. Som en ekstra tjeneste kan jeg også levere bildet ferdig innrammet. For mere info om storformat polaroid-bilder ta gjerne en kikk her Polaroid

kamera til en fotograf
før en brudebukett er tørket har en fotograf tatt et vakkert bilde av den
kamera og peoner
bilde av en rosa peonblomst
fotokunst bilde av en brudebukett

Polaroid-portretter

Tan gjerne en kikk på polaroid-portrettene, her finner du mere info om den spesielle prosessen