B
loading...
fotograf Oslo fanger kysset

En litt nostalgisk tilnærming

Selv om jeg har base i Oslo tar jeg også oppdrag rundt i landet. Det å gifte seg er en spesiell anledning og som fotograf ser jeg på hvert bryllup som en egen historie. Jeg føler meg alltid beæret over å få mulighet til å fortelle den gjennom min linse! Jeg holder til på Galgeberg i Oslo, og kjenner flere steder rundt i byen som er perfekte til bryllupsbilder. Både sentralt og like utenfor. Regner det, finnes det også flere fine steder inne, i tillegg til at jeg også har et lite hjemmestudio. Om tilnærmingen min vil jeg si at jeg er påvirket av nostalgi og gammel film noir. Jeg tenker at bildene skal være vakre minner om en viktig dag i lang tid fremover. Dere får alltid et sett sort/hvitt og et sett fargebilder.
01
11
bryllupsfotograf Oslo fotograferer nygift par under et tre

....med fokus på romantikk

Ja romantikk, ja! Det er den og dere to som er i fokus. Etter mange år med bryllup spesialiserer jeg meg nå mest på portrettfotografering av brudeparet, noen ganger digitalt, og andre ganger med analog film. I en digital verden kommer fotografisk film med en egen sjel og dybde. Velger dere derimot digitale bilder, er det også mulig å oppnå litt av den «looken». Da redigerer jeg ofte bildene på en filmaktig og «soft» måte. Jeg bruker aldri vannmerker.
02
11
bryllupsfotografering av et forelsket par som smiler

...og nærhet

På en heseblesende dag som går vanvittig fort med så mange gjester å hilse på, kan selve portrettfotograferingen være et fint avbrekk. Det er en intim og litt roligere tid hvor det endelig kan være bare dere to som er sammen. Og det er denne nærheten jeg ønsker å fange. Uten blits, med naturlig, enkelt og varmt lys. Dere to.
03
11

...og litt humor

Har du ikke vært profesjonell modell før og synes det er kleint? Det skjønner jeg godt! Derfor prøver jeg å alltid ha en avslappet og humoristisk tone gjennom shooten. Det skal være en hyggelig opplevelse og trenger overhodet ikke være høytidelig.
04
11

...og tid

Siden bakgrunnen min er fra kunstfotografi, har jeg erfaring med å jobbe tematisert. Jeg legger mye tid i planleggingen, og har fokus på kvalitet fremfor kvantitet. På den store dagen setter jeg av så mye tid vi trenger til fotograferingen. Ofte kommer de beste bildene helt på tampen!
05
11
Portrettfotograf Oslo fotograferer et ungt par

Men jeg kan også være en litt mere instant bryllupsfotograf

Hvis du har lyst på noe helt utenom det vanlige, som en analog print som kan minne litt om et maleri, fremkalt på direkten, tilbyr jeg som den eneste i Norge Polaroid-portretter (format: 20×25 cm) tatt med et profesjonelt storformat-kamera. Disse tar vi i hjemmestudioet mitt. Ønsker du Polaroid-bilder på location, har jeg med mitt rosa SX-70 Polaroid-kamera.
06
11

..og være fleksibel

Kikker du igjennom bildene mine og får lyst til å ta bilder i vakkert kveldslys eller under stjernehimmelen, men ønsker ikke å bruke flere timer på bryllupskvelden? Da tilbyr jeg «bryllup pluss», en pakke som inkluderer både forlovelsesfotografering i forkant av bryllupet og portretter på selve dagen. Ønsker du noe helt annet? En film fra vielsen, små Polaroid-bilder eller en større pakke med vielse og fest? Send meg gjerne en mail og spør om tilgjengelighet
07
11
Romantisk øyeblikkk av brud og brudgom, bryllupsfotografering fra sunnmøre

Slik gjør vi det

Før dagen: Dere har søkt rundt etter en bryllupsfotograf i Oslo, og – voilà – valgte meg. Hei! Så utrolig hyggelig! Jeg gleder meg til å bli litt kjent. Det gjør vi i god tid før bryllupet, når vi møtes på en kafé. Da snakker vi om hva dere ønsker og finner fram til visuelle løsninger, steder å ta bilder og legger en reserveplan om det skulle bli dårlig vær. Vi går også igjennom ulike filmtyper / digitale muligheter dere kan velge mellom. Hvis dere ønsker, må dere gjerne ta med moodboards eller inspirasjonsbilder for å vise.
08
11

På location

Etter at vi har bestemt location, drar vi dit sammen. Eller om dere vil, så drar jeg dit alene. Da testfotograferer jeg og sjekker lysforhold og ulike bakgrunner slik at jeg er tipp topp forberedt. Kort tid før den store dagen drar jeg tilbake dit en gang til.
09
11

På dagen og etter

Dagen: Vi møtes og tar bilder i 1-2 timer. Etter dagen: 3 uker etter dagen blir bildene levert som en egen pakke i posten.
10
11
før en brudebukett er tørket har en fotograf tatt et vakkert bilde av den

Brudebuketter

For dem som vil forevige en blomst fra brudebuketten, tilbyr jeg Polaroid-bilder. Bildene er av høy kvalitet, 20×25 cm, glossy overflate. Farger? Det velger du selv. Ta gjerne en kikk på siden brudebuketter.
11
11