B
loading...
brud med hårdetalj, bryllupsfotografering fra Oslo

Om fotograferingen

Det å gifte seg er en helt spesiel annledning og som bryllupsfotograf ser jeg på hvert bryllup som en egen historie, og føler meg veldig beæret over å få fortelle den gjennom min linse!

Etter flere år som bryllupsfotograf spesialiserer jeg meg nå på portrettfotograferinger av brudeparet, noen ganger digitalt, andre ganger med analog film. I en digital verden kommer fotografisk film med en egen sjel og dybde som gir et romantisk utrykk som aldri helt kan etterlignes i Photoshop. Siden bakgrunnen min er innen kunstfotografi har jeg mye erfaring med å jobbe både tematisert og planlagt -slik at bildene blir levert som et unikt og eksklusivt håndarbeid.

 

Kikker du igjennom bildene mine og får lyst til å ta bilder i vakkert kveldslys eller under stjernehimmelen, men ikke ønsker å bruke flere timer på bryllupskvelden? Da tilbyr jeg «bryllup pluss», en pakke som inkluderer både forlovelsesfotografering i forkant av bryllupet og portretter på selve dagen.

 

Hvis du har lyst på noe helt utenom det vanlige, som en analog print som kan minne litt om et maleri, fremkallet forann øynene dine, tilbyr jeg som eneste i Norge polaroid-portretter (format: 20x25cm) tatt med et profesjonelt storformat-kamera.

 

Ønsker du noe helt annet som en større pakke med vielse: send meg gjerne en mail og spør om tilgjengelighet:)

 

Slik gjør vi det:

 

Før dagen: I god tid før bryllupet møtes vi på en kafé. Da blir vi litt bedre kjent og snakker om hva dere ønsker samt finner fram til visuelle løsninger, steder å ta bilder og legger en reserveplan om det skulle bli dårlig vær. Vi går også igjennom ulike filmtyper / digitale muligheter dere kan velge mellom. Hvis dere ønsker må dere gjerne ta med moodboards eller inspirasjonsbilder for å vise.

 

Etter at vi har bestemt location drar vi dit sammen. Eller om dere vil, så drar jeg dit alene. Da test-fotograferer jeg og sjekker lysforhold og ulike bakgrunner slik at jeg er tipp topp forberedt. Kort tid før den store dagen drar jeg tilbake dit en gang til .

 

Dagen: Vi møtes og tar bilder i 1-2 timer.

 

Etter dagen: 3 uker etter dagen blir bildene levert som en egen pakke i posten.