B
loading...
HI THERE, I AM

WISO photography

Som bryllupsfotograf ser jeg på hvert par og bryllup som en egen liten historie, og føler meg beæret over å få mulighet til å fortelle den gjennom min linse!

Etter flere år med heldags bryllupfotografering spesialiserer jeg meg nå på portrettfotograferinger av brudeparet – med nostalgisk analog film.

 

Fotografisk film kommer med en egen sjel og dybde, og gir et romantisk utrykk som aldri helt kan etterlignes i Photoshop.  Istedenfor å ta hundrevis av bilder krever det en personlig og nær tilnærming, noe som gjør at jeg tilbyr svært planlagte fotograferinger.

Slik ønsker jeg at hvert bryllup skal være spesielt og bli levert til klienten som et unikt og helt eget håndarbeid.

 

Kikker du igjennom bildene mine og får lyst til å ta bilder i vakkert og lunt kveldslys eller under stjernehimmelen, men ikke ønsker å bruke flere timer på bryllupskvelden? Da  tilbyr jeg «bryllup pluss», en pakke som inkluderer både forlovelsesfotografering i forkant av bryllupet og portretter på selve dagen

 

Hvis du har lyst på noe utenom det vanlige, som en stor analog print som kan minne litt om et maleri, vil jeg fra høsten av tilby polaroid-bilder (format: 20x25cm) tatt i studio med et profesjonelt storformat-kamera.Slik gjør vi det:

Før dagen: I god tid før bryllupet møtes vi på en kafé. Da kan vi bli litt bedre kjent og snakke om hva dere ønsker samt finne fram til visuelle løsninger, steder å ta bilder og legge en reserveplan om det skulle bli dårlig vær. Vi går også igjennom ulike filmtyper dere kan velge mellom. Hvis dere ønsker må dere gjerne ta med moodboards eller inspirasjonsbilder for å vise. Etter at vi har bestemt location drar vi dit sammen. Eller om dere vil, så drar jeg dit alene. Da test-fotograferer jeg og sjekker lysforholdene grundig, slik at jeg er godt forberedt. Da kan ting gå raskere når den store dagen er her.

Dagen: Vi møtes og tar bilder i 1-2 timerEtter dagen: 2-3 uker etter dagen blir bildene levert i en egen pakke i posten.  Både negativer, digitale scannede versjoner og små prints av bildene.